"İnsan özgür olmadıkça mutlu olamaz" (Dante)

14 Nisan 2015 Salı

Vatandaşlık Görevimiz



Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Seçimler yaklaştı. Propagandalar başladı. Provokasyonlar arttı.
Bize düşen bu karışık ortamda huzuru bozucu hareketlerden kaçınmak... Yine yakıp yıkacaklar, yine iğneleyici laflar sarf edecekler. Sonuçlarının nerelere vardığını düşünmeden eylemlerine devam edeceklerdir. Bazı kesimler, "Özgür toplum", "Refah seviyesi yüksek toplum" söylemleriyle meydanları yakıp yıkarak toplumun özgürlüklerini kısıtladıklarının ve milletin vergileriyle ödenen devlet mallarına verdikleri zararlarla da refah seviyesine yükselemeyen toplumlara neden olduklarının farkında değiller maalesef...

Toplum huzuru demek devlet huzuru demektir. İnsanların kışkırtmalarına kulak asmadan 7 Haziran 2015 tarihini beklemeliyiz. Ortalığı yakıp yıkarak mesaj vermek isteyenlere sandıkta cevap vermeliyiz. Zira demokratik ülkelerde böyle yapılır. "Özgür düşünce", "Özgür toplum" ve "Özgür irade" kendini sandıkta yine gösterecektir. Kimse merak etmesin.

NOT: Seçmen sandıklarınızı ve nerede oy kullanacağınızı kontrol etmek için tıklayın


OY KULLANIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?



Bu seçimler de inşallah halkımız için en hayırlı şekilde sonuçlanır. Oy kullanmayı ihmal etmeyin. Unutmayın sizin kullanmayacağınız bir oy desteklemediğiniz partilerin kazanacağı birer oydur.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder